sâmbătă, 4 decembrie 2010

Milan Show!!! Barcelona Si Real Sau Impus Si Ele

  VIDEO / Zlatan este NOUL brazilian al Milanului! Milan a facut show cu Brescia, vezi ce goluri au dat Robinho si Zlatan:










Ac Milan a facut show aseara pe San Siro in meciul cu Brescia .Golurile au fost marcate de Boateng '4, Robinho '28 si Ibrahimovici '31.



Regina Europei Barcelona A facut si ea show aseara impotriva Osasunei desi Catalanii au ajuns la pamplona cu 30 de minute inainte de meci!

Pedro minutul 25.

Messi min 65

Messi inscrie din penalty in minulul 84

Real nu sa lasat mai prejos decat Barca si a castigat si ea impotriva Valenciei cu 2-0

Cristiano Ronaldo deschide scorul in minutul 74 cu un sut din careu, dupa o pasa a lui Ozil!

Cristiano Ronaldo a reusit dubla in minutul 87 dupa ce a patruns in careu si a driblat doi adversari!




Bogdan Stancu Dorit In Spania!


Evelutiile fantastice din campionat si Europa League l'au facut pe Stancu cel mai curtat jucator din Romania.Adrian Ilie a fost un alt jucator stelist care a starnit un asemeana interes pentru echipele din partea echipelor din Europa . Ultima dintre ele Villarreal.

E văzut drept înlocuitorul lui Rossi

După un tur în care şi-a ţinut echipa în cârcă - Steaua ar fi fost pe 17 în Liga I fără golurile sale - "Motanul" va fi, mai devreme sau mai târziu, marfa roş-albaştrilor pentru export. Numărul posibilelor destinaţii este mare. În afară de cele câteva cluburi din Italia, Turcia şi Franţa, care îl urmăresc de câteva meciuri încoace, joi seara, în Ghencea, s-a aflat şi un reprezentant al grupării Villarreal. Zvonurile care îl dau pe atacantul Giuseppe Rossi ca şi transferat la AC Milan, prind deja contur. Iar Stancu ar fi o afacere bună pentru cei de la Villarreal. De reţinut că fraţii Becali au o relaţie bună cu antrenorul şi cu directorul sportiv de la această echipă.

Pana a se transfera insa ''Motanul,, trebuie sa faca fata criticilor patronului care dupa remiza cu Liverpool a recunoscut ca jocul lui Stancu nu la incatantat.

"Stancu a fost bibelou cu Liverpool. Nu s-a mişcat deloc. Trebuie să alerge 12-13 kilometri pe meci, nu doar şapte sau opt", Gigi Becali, finanţator Steaua