luni, 27 decembrie 2010

Calciomercato: Juventus l-a gasit pe noul Buffon. E roman si are 16 ani

inchide

Chealsea , Liverpool , Manchester United si Juventus sunt echipe care liciteaza pentru portarul de la CSM Ramnicu Valcea Laurentiu Branescu.


Calciomercato.com intr-un articol intiulat ''Juventus la gasit pe noul Buffon'' noteaza ca echipa din Torino este interesata de serciile portarului de la CSM Ramnicu Valcea!
Laurentiu Marinescu a debutat in liga a 2-a pe 10 noiembrie 2009 la varsta de 15 ani intr-un meci cu Ariesul Turda iar pe 10 ianuarie 2009 a debutat pentru nationala Under-15 intr-un meci cu SUA

"Este in atentia lui Juventus si Manchester United. Este o licitatie intre cele doua cluburi. Cine ofera mai mult acolo se duce. Am vorbit si cu domnul Dinu Gheorghe despre un eventual transfer. A fost in probe la Manchester United. A fost remarcat la turneele echipelor nationale. Costa sub 5.000.000 de euro", Catalin Rufa, presedintele CSM Ramnicu Valcea.

"Are numai 16 ani, insa asupra tanarului roman Laurentiu Branescu s-a declansat o licitatie de dimensiuni europene. Joaca la modesta echipa CSM Ramnicu Valcea (Liga a II-a), insa acest lucru nu a impiedicat cluburi precum Juventus, Liverpool si Chelsea sa-l observe si sa-i teraca numele pe listele lor de transferuri. Potrivit site-ului Tribal Football, clubul Juventus are o pozitie privilegiata in cursa pentru portar. O oferta de 900.000 de euro ar putea fi pregatita in ianuarie: 75 la suta la momentul semnarii contractului si 25 la suta la debutul la prima echipa", scrie sursa citata.

Anderlecht scorul etapei in Belgia!


Pustii minune a lui Anderlecht Boussoufa si Lukaku au reusti scorul etapei in ultimul meci din Belgia in acest an 6-0 impotrive celor de la Lierse care au rezistat decat cinci minute fara sa primeasca gol.
Golurile au fost inscrise de Juhasz min 5 , iar noul Drogba Lukaku a facut 2-0 la finalul primei reprize, Waslewski din penalty , Boussoufa a inscris la 4 minute de la golul cu Chavarria.
Anderlecht este lider in Belgia cu 47 de pncte dupa 21 de etape.