duminică, 3 aprilie 2011

Real Madrid 0-1 Sporting Gijon

Galactici sunt din ce in ce mai departe de titlul de campioana dupa ce aseara a pierdut pe Santiago Bernabeu scor 1-0 cu Sporting Gijon dupa golul lui De las Cuevas din minutul 79.

Mourinho ''The Special One'' a cedat nervos si a ras isteric la fiecare ocazie ratata de elevi sai nu au au fost deloc putine.Galacticii sau napustit asupra portii lui Pablo dar sa ratat imens cu mingii scoase de pe linia portii.La final The Special One a avut puterea sa le stranga mana elevilor sai si sa ii incurajeze.
  Barca, in ritmuri de waka-waka spre titlul de campioana! Villarreal 0-1 Barcelona
Intr-un alt meci spania cel mai probabil viitoarea campioana Barcelona a invins ''Submarinul Galben'' Villareal cu 1-0 dupa golul lui Pique din minutul 67.in minutul 86 Valdes o salveaza pe Barca reusind sa scoatata de pe linia portii sutul lui Cazorla.

Fc Timisoara 0-0 Steaua



Super atmosfera aseara pe stadionul Dan Paltinisanu unde echipa locala a remizat impotriva rivalei din capitala.

Surdu si Nicolita au ratat cele mai mari ocazi ale stelei in minutele 63 repstectiv 89 cei doi nereusind sa il invinga pe bravul Pantilimon.Echipa lui Cartu si-a dorit cel mai mult victoria fiind echipa mai ofensiva.Gazdele au cerut penalty la faultul lui Iliev asupra lui Curtean dar Balaj a lasat jocul sa continue.

Odata cu acest egali Banateni au ratat ocazia sa urce pe prima pozitie in liga 1 neprofitand de pasul gresit al Otelului care a pierdut cu 1-0 la Brasov.

''Am iesit din lupta pentru titlu'' a declarat sa finalul partidei Sorin Cartu.
Gigi Becali nu este insa de acord cu Sorin Cartu ''Numai ginionul a facut ca noi sa nu optinem cele 3 puncte azi la Timisoara.Asta e.Ne gandim pana la final la Cupa si Campionat'' a declarat Patronul Stelei.

''Balaj a gresit 3 faze colosale.Cu ocazia asta poate aude si domnul Avram lucrurile acestea.in conditiile in care publicul ne-a sustinut frenetic'' a spus Marian Iancu la sfarsitul partidei.