joi, 23 decembrie 2010

City arunca cu bani!


Presa din anglia scrie ca City il are in capul listei de transferurii pe Fernando Torres bijuteria lui Liverpool seicii sunt dipsusi sa plateasca orice suma de bani pentru ca toata lumea sa fie multumita.
Torres este incontinuare nefericit la Liverpool mai ales dupa prestatia slaba de la Cupa Mondiala marile cluburi ale lumi nu sau mai inghesuit cu oferte.Despre plecarea lui Torres sa mai vorbit si in campania trecuta de transferuri dar acesta Cororanii nu vroiau sa ii dea drumu

Piata Transferurilor!

  Mutu PLEACA de la Fiorentina! Vezi cele TREI tari in care poate ajunge!

Adrian Mutu este foarte apropae sa paraseasca Fiorentina dupa locul nu tocmai favorabil pe care echipa viola il ocupa in clasament posibilul inlocuitor al ''Briliantului'' este Maccarone Killer-ul stelei.
Mutu este dorit insistent de Napoli care este principala candidata la aducerea lui Mutu , o echipa din Qatar si QPR din liga secunda din anglia si cateva echipe din Turcia il mai vor pe Mutu!

  Mitea, aproape de Timisoara! Daniel Stanciu: "Avem nevoie de un mijlocas dreapta de viteza!"

Mitea este liber de contract de un an jumate dar se pare ca a iesit din anonimat dupa interesul Timisoarei pentru fostul jucator al lui Ajax!
Daniel Stanciu oficial al Timisoarei a declarat ca Timisoara are nevoie de un jucator de viteza de aceea pe lista se mai afla Tibi Balan mijlocasului Sportului!

  Becali: "O SA VINA DICA!" Cat castiga la Steaua:

Gigi Becali a declarat pentru Sport.ro ca Nicolae Dica este foarte apropape de o revenire la Steaua dupa ce a plecat in 2008 de la gruparea ros-albastra in Italia la Catania .Dica a mai trecut in Grecia la Iraklis Salonic , Dica va avea un salariu de 10.000 de euro daca va reveni la Steaua


Rapidisti sunt foarte aproape sa bata palma pentru transferul mijlocasului de banda de la Gloria Bistrita Liviu Bajenaru (27 ani) "Transferul se va realiza dacă Rapid şi Băjenaru se înţeleg" Giulestenii au oferit pentru jucator 300.000 de euro