duminică, 13 martie 2011

Serie A: Roma 2-0 Lazio/Ac Milan 1-1 Bari



Roma sa impus in derbyul "capitolin" dupa ce a invins-o pe Lazzio cu 2-0.

Totti a fost starul meciului resuind dubla cu care echipa sa a castigat meciul cu marea rivala Lazio in care Radu Stefan a fost eliminat in ultimele minute de joc.Vedeta Romei a punctat prima oara in miutul 69 dupa un sut din lovitura livera iar in minutul 90 a inchis tabela la 2-0 dupa o lovitura de pedeapsa.

Intr-un alt meci AC Milan a provocat surpriza etapei dupa ce nu a reusit decat o remiza 1-1 cu Bari ultima clasata din italia.Rodolfo a marcat pentru Bari in minutul 39 iar pentru diavolii a inscris Antonio Cassano in minutul 82 salvand din fata deja sifonata a Milanului.

Milan ramana incontinuare la 5 puncte in fata ocupantei locului 2 Inter.

Sportul Studentesc 0-1 Gaz Metan Medias



Sportul Studentesc ramane incontinuare codasa Ligi 1 dupa ce a a fost invinsa si azi de Gaz Metan Medias.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Eric din penalty in minutul 66.Studentii au beneficial si ei de o lovitura de pedeapsa dar Plesca a intervenit salvator la sutul lui Curelea.

Florin Tene: ,,Ramanem incontinuare o echipa mica dar vom incerca sa salvam ce mai este de salvat"a spus antrenorul Sportului.

Sportul ramane pe ultimul loc cu 10 puncte iar Gaz Metan se afla pe locul 7 la cu 34 de puncte la egalitate cu Rapid si Dinamo.