sâmbătă, 4 decembrie 2010

Bogdan Stancu Dorit In Spania!


Evelutiile fantastice din campionat si Europa League l'au facut pe Stancu cel mai curtat jucator din Romania.Adrian Ilie a fost un alt jucator stelist care a starnit un asemeana interes pentru echipele din partea echipelor din Europa . Ultima dintre ele Villarreal.

E văzut drept înlocuitorul lui Rossi

După un tur în care şi-a ţinut echipa în cârcă - Steaua ar fi fost pe 17 în Liga I fără golurile sale - "Motanul" va fi, mai devreme sau mai târziu, marfa roş-albaştrilor pentru export. Numărul posibilelor destinaţii este mare. În afară de cele câteva cluburi din Italia, Turcia şi Franţa, care îl urmăresc de câteva meciuri încoace, joi seara, în Ghencea, s-a aflat şi un reprezentant al grupării Villarreal. Zvonurile care îl dau pe atacantul Giuseppe Rossi ca şi transferat la AC Milan, prind deja contur. Iar Stancu ar fi o afacere bună pentru cei de la Villarreal. De reţinut că fraţii Becali au o relaţie bună cu antrenorul şi cu directorul sportiv de la această echipă.

Pana a se transfera insa ''Motanul,, trebuie sa faca fata criticilor patronului care dupa remiza cu Liverpool a recunoscut ca jocul lui Stancu nu la incatantat.

"Stancu a fost bibelou cu Liverpool. Nu s-a mişcat deloc. Trebuie să alerge 12-13 kilometri pe meci, nu doar şapte sau opt", Gigi Becali, finanţator Steaua



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu