marți, 8 martie 2011

Sahtior calificare istorica/Barcelona intoarce rezultatul din tur!



Barcelona a reusit un meci sublim pe Nou Camp cu Arsenal care a reusit sa o invinga cu 3-1 prin dubla lui Messi si reusita lui Xavi iar Busquets a macar in propore poarta dupa un corner al englerizilor iar cu scorul general 4-3 Barcelona se califica mai departe in sferurile Ligi!

Sahtior-ul lui Mircea Lucescu a reusit o calificare istorica in Optimile UCL dupa ce a invins'o cu 3-0 pe AS Roma Hubschman , Wiliam si Eduardo . Boriello a ratat un penalti la 1-0 pentru Urcainieni lovitura de pedeapsa fiind aparat pe Pyatov iar Rossi a fost scutit de un cartonas rosu dupa ce nici unul din cei 5 arbitri nu au observat cand ia aplicat un cot in gura lui Srna.Astfel Urcainieni au reusit o calificare istorica in Sferurile Ligii Cmapionilor.

Maine tot de la ora 21:45 aveti LiveVIDEO pe erfotbal.blogspot.com si meciurile Tottenham - Ac Milan si Schalke - Valencia.

Cartu noul antrenor al Stelei!


Sorin Cartu a batut palma cu Gigi Becali dupa 2 ore de negocieri la palatul din pipera.Cartu a semnat un contract pe 3 luni cu echipa din ghencea.Singura conditie pusa de Gigi lui Cartu a fost cea de a venit cu un antrenor secund iar acela la fi Mircea Irimescu dupa ce Lacatus , Naghy si Edi Iordanescu au plecat ieri de la Steaua.
Noul antrenor al stelei este aproape sa reuseasca si primul transfer de la venirea sa la Steaua.Valerica Gaman este foarte apropae sa vina in Ghencea.
''Nu vreau la Dinamo daca merg la Steaua am sanse mai mari sa ajung la o echipa importanta din Europa'' a spus Gaman.
Gaman si Barboianu mai au 2 luni la dispozitie sa isi gaseasca echipa altfel se vor intoarce la Craiova.

Asa arata National Arena cu cu cateva lunii inainte de termenul fixat pentru finalizare.




National Arena prinde contur , cu peste 80% din scaunele multicolore montate la inceputul luni ianuarie inceput montarea cablurilor pentru acoperis.Dupa ceasta lucrare va incepe montarea nocturnei iar mai apoi a cubului din centrul stadionului unde vor fi proiectate imagini si unde va fi amplasata noua nocturna.In final va fi montat gazonul si suntem gata de joc pe noua arena nationala.

Studiul fizic al National Arena:
-structura de rezistenta - finalizata
-structura metalica acoperis - finalizata
-scaune montate in proportie de 80%
-finisaje executate 60%
-act aditional primit de la UEFA pentru amenajari exterioare si echipa stadion conform standardelor - finalizat