duminică, 6 martie 2011

Steaua 0-3 Brasov/Steaua fara replica

Steaua pleca cu coada intre picioare in duelul cu Fc Brasov in care eu fost invinsi in
ghencea cu 3-0 de Fc Brasov dupa golurile Cristescu in minutul 30 , Teixeira in minutul 35 si Oros in minutul 63.Odata cu aceasta infrangere steaua ramane la 13 puncte fata de Liderul Otelul Galati si visul lui Gigi Becali de a castiga titlul si a ajunge in grupele UCL este apropae naruit.
''Daca Lacatus nu o bate pe Brajov PLEACA'' a declarat Gigi Becali inainte de meci.

Liverpool 3-1 Manchester UTD/ Diavolii la pamant!

Lui Kenny Dalglish pare sa ii mearga foarte bine in Anglia.Kuyt a umilito pe Manchester dupa un hattrik de sezantie in minutele 33,38 si 63 pentru Diavolii a marcat J. Hernandez in minutul 90.
Odata cu aceasta victorie Liverpool acumuleaza 45 de puncte la 2 in spatele ocupantei locului 5 Tottenham iar Manchester ramane tot pe locul 1 cu 60 puncte cu 2 mai mult decat ocupanta locului 2 Arsenal si la 7 de Manchester City

1-0 Kuyt

2-0 Kuyt

3-0 Kuyt



Fiorentina 3-0 Catania/A revenit Fenomenul

Fenomenul a revenit!Mutu reuseste o dubla de senzatie in meciul pe care Fiorentina la sustinut impotriva Cataniei.
Romanul a reusit sa puncteze in minutele 21 si 24 si Gilardino in minutul 60 a facut 3-0 dupa o super faza reusita de Mutu

1-0 Mutu

2-0 Mutu

3-0 Gilardino

La Multi Ani Real Madrid!




Astazi clubul condus de Jose Mourinho implineste 109 ani de la infiintare chiar in ziua meciului cu Santander.
Real Madrid este cel mai de succes club din spania iar in secolul XX a reusit un numar record de trofee castigate: 31 de campionate , 17 cupe , 8 supercupe ale spaniei 9 Ligii ale campionilor , 2 cupe UEFA , o supercupa a europei si 3 cupe intercontinentale.
De specificat si faptul ca din anul 1902 de cand sa infintat clubul nu a retrogradat niciodata in Secunda Division consacranduse ca o echipe de top in spania chiar de la inceput.
Prima lor rivalitate a fost cu Fc Barcelona cu care disputa ''El Classico'' dar pe plan intern mai exista si Derbiul Madrilean cu Atletico Madrid.
La Real Madrid a evoluat si actualul tehnician al Galatei Gherghe Hagi intre 1990 si 1992 fiind coechipier cu alte nume de legendare ale Realului Hierro,Gordillo,Hugo Sanchez,Michel sau ''Paco''.
Iata cateva exemple:
Cristiano Ronaldo,Alfredo Di Stefano,Guti,Ronaldo,Raul,Iker Casillas,Zinedine Zidane,Ivan Zamorano,Davide Beckham,Luis Figo.