sâmbătă, 12 martie 2011

Real Madrid 2-0 Hercules




Benzema pare sa revina la forma de altadata.Francezul a reusit dubla in meciul pe care Real la disputat in meciul cu Hercules Alicante in care Pulhac a fost titular.

Iata Golurile:


Bayern Muchen 6-0 Hamburg



Dupa trei infringeri consecutive Bayern a spulberat-o pe Hamburg cu 6-0.

Robben a fost omul meciului reusind Hattrick-ul marcand in prima repriza dar si dupa pauza in minutele 47 si 64 tot el a astistat la golul lui Ribery iar Muller a facut 5-0 pentru ca Westermann printr-un autogol sa stabileasca scorul final.

Odata cu aceasta victorie Bayern sa apropiat la 19 puncte de liderul Borussia Dortmund o distanta insa destul de mare pentru a mai spera la titlu in acest sezon.

Manchester United, in semifinalele Cupei Angliei



Manchester United este in semifinalele Cupei Angliei dupa 2-0 cu Arsenal Londra.

Golurile meciului au fost marcate de Fabio Da Silva in minutul 28 si Wayne Roonye a stabilit scorul final cu 4 minute inainte de pauza.

De asemenea si Bolton sa calificat mai departe dupa ce a invinso dramatic pe Birmingham cu 3-2.

Maine sunt programate meciurile Stoke City - West Ham si Manchester City - Reading

Rapid 0-0 Dinamo/Derby sec




Rapid si Dinamo au remizat in Giulesti dupa un meci care nu a oferit prea mult spectacol.Dinamovistul Rubio a iesit foarte sifonat dintr-un duel cu Mihai Roman dupa care Dinamovistul a fost transportat la spital pentru investigatii.Ce-a mai mare ocazie a meciului a fost de parte Dinamovistilor dupa un sut din afara careului mare a lui Alexe care a nimerit bara portii lui Dani Coman iar in ultimle minute Torje a fost apropae sa marcheze dar sutul sau din careul mare a trecut pe langa poarta Giulestenilor.

Dani Coman:Este un rezultat echitabil dar era mai bine daca reuseam sa inscriem.
Cosmin Moti: Acest Rezultat nu ne avantajeaza nici pe noi nici pe Rapid.
Liviu Ganea:Dupa cum a decurs jocul trebuia sa castigam
Marius Sumudica: Nu mai trebuie sa facem pasi gresit trebuie sa obtinem cat mai multe puncte daca vrem sa prindem Europa.Atmosfera a fost incredibila imi pare rau ca nu am putut sa ii satisfac.
Cristi Borcea:Am fost lipsiti de Ghinion.

FCM Targu Mures 1-0 Otelul Galati/Liderul face primul pas gresit!



Meci incredibil de tensionat la Targu Mures unde echipa locala a reusit sa invinga liderul Otelul Galati cu 1-0 prin golul marcat de Diego Ruz dupa pasa fantastica a lui Florin Dan de la mijlocul terenului.

Astfel Otelul inregistreaza a patra infrangere in acest sezon si ramane cu 45 de puncte si ramane la 5 puncte de Timisoara la 7 de Vaslui , 10 de Steaua si 13 de Rapid si Dinamo dar "Caini Rosii,, si Giulestenii avand un meci mai putin cele doua echipe urmand sa joace in aceata seara incepan cu ora 20:00 pe DigiSport.

ULTIMUL CARTUS! Rapid - Dinamo cine continua cursa spre titlu!




Rapid si Dinamo se intalanesc diseara in cel mai interesant meci al etapei 21 dupa ce in etapa precendenta Dinamo a facut decat egal cu Pandurii iar Rapid a pierdut la Galati in fata liderului Otelul.

La Rapid vor fi 2 apsente importante Marius Constantin suspendat dupa ce a luat la Galati rosu si capitanul Costin Lazar care a intrat in dizgratia lui Marius Sumudica

Rapid nu a mai castigat impotriva lui Dinamo de patru partide.Mai exact, din sezonul 2008-2008 unde ros-albi au castigat de 2 ori (3-0 si 3-2 ) si au reusit 2 remize (1-1 si 2-2)

In turul campionatului elevi lui Ioan Andone au castigat cu 3-2 la capatul unui meci spectaculos unde Giulestenii au condus cu 2-0 prin golurile lui Herea dar Dinamovisti au reusit sa revinda in repriza secunda, Liviu Ganea reusind dubla iar Torje a marcat golul victoriei.

Echipe probabile:

Rapid : D.Coman;Candido Costa, Marcos Antonio, Glauber, Ezequias; Roman, Oblerdam, Spadacio, Bozovici; Herea, Cassio

Dinamo : Dolha; Craciun, D.Grigore, Moti, Diabate; Torje, Kone, Patrascu, Paun; Alexe , Danciulescu