joi, 6 ianuarie 2011

Primul transfer al stelei in 2011!


Dupa Nicoale Dica ros-albastrii lau achizitionat si pe fundasul dreapta al pandurilor Gabriel Matei (21 ani) care a semnat un contract valabil pe 5 ani cu echipa din ghencea.

Gabriel Matei :Este cea mai fericita zi din viata mea.Mi-am dorit enorm sa ajung la steaua a fost visul meu de cand eram mic si nu imi vine sa cred ca sa indeplinit!Nici macar nu mam uitat la detaliile contractului am semnat imediat.

Fundasul de 21 de ani a jucat 17 din cele 18 meciuri ale Panduriilor in acest tur de campionat.El a debutat in octomrie 2009 adunand 32 de prezente in liga 1!

Culio la Galata!

CFR si Galatasaray au ajuns la un acord pentru transferul mijlocasului argentianian Juan Culio.
Clujenii vor incasa pe urma acestui transfer 1,5 milioane de euro plus inca 500 de mi in vara , argentinianul va a avea un salariu in turcia de 800 de mi de euro pe an la echipa lui Hagi.
Se vorbeste si de o posibila plecare al lui Lacina Traore pe 5 milioane de euro a declarat Iuliu Muresan.Juan Culio, in varsta de 27 de ani, s-a transferat la CFR Cluj la inceputul sezonului 2007/2008, cand a fost achizitionat de la gruparea chiliana La Serena. In cariera sa, Culio a mai evoluat la Flandria, Almagro, Independiente si Racing Club.