joi, 23 iunie 2011

OFICIAL Mutu a semnat cu Cesena.



Jucatorul roman Adrian Mutu a semnat un contract valabil pe 2 ani cu ocupanta locului 15 sezonul trecut in Serie A, Cesena!

''Sunt fericit ca am ajuns la Cesena ii multumesc presedintelui pentru ca mi-a propus sa fac parte din acest proiect si pentru ca are incredere in mine.Multumesc Fiorentinei pentru acesti 5 ani foarte frumosi din viata mea , nu o sa uit nici aventura care am avut-o aici''a declarat Adrian Mutu.

Rezultatele echipelor romanesti in primele amicale ale veri.

Rapid a pierdut in ultima secunda de joc cu Karpati Lvov scor 2-1 . Razvan a incercat noul sistem pe care vrea sa il implenteze in Giulesti 4-3-3.
Razvan Lucescu a testat 5 din noi veniti Cretu , Deac , Cretu, Oros si Ovidiu Burca , Alexa si Surdu sunt asteptati sa ajunga maine in Austria.
Rapidisti au avut un marcator surpriza , tanarul ciolacu a marcat unicul gol al rapidului cu un sut bomba din interiorul careului.

CFR Cluj sa distrat cu amatori de la Bischofshofen pe care ia umilit cu 16-0.
Golurile Clujenilor au fost marcate de Picolo, Batin, Nicoara, Bud, Bastos, Nuno Diogo, Sogou si Negrut.

Campioana Otelul a suferit o infrangere la scor contra Astrei Ploiesti , 4-1 a fost scorul pentru ploiestenii. Pentru Astra a marcat N'Doye , Goian, Cosmin Matei si Punosevac

Steaua a reusit sa optina victoria contra campioanei Georgiei, Zestafoni.Unicul gol al stelistilor a fost marcat de catre brazilianul Tatu chiar la meciul de debut.
Rony Levy ia testat in acest meci pe Dorinel Popa , Rusescu, Mihai Costea si Tatu.
Radut, Gabi Matei, Brandan , Latovlevici si Tanase au fost indisponibili pentru acest meci ultimi 2 ajungand chiar azi in cantonamentul din Austria restul au avut probleme medicale.

Steaua, Rapid, CFR si Otelul deschid amicalele veri!


Cinci echipe vor inaungura azi amicalele veri pentru formatiile romanesti.

Balul va fi deschis de Rapid care va juca de la ora 15:00 cu Karpati Lvov locul 5 in Ucraina.Razvan Lucescu nu poate conta in acest meci pe Glauber ,Rui Duarte, Surdu si Dan Alexa care nu sau prezentat inca in cantonamentul din Austria.

Doua ore mai tarziu CFR-ul lui Jorge Costa tot in austria se va pregati sa faca instructie cu o echipa de amatori: Sportklub Bischofshofen

Iar de la ora 18:30 Otelul si Astra se vor infrunta intr-un meci amical disputat la Brasov.

Dupa care de la ora 20:00 in cantonamentul austriac Steaua va da piept intr-un amical cu campioana Georgiei, Fc Zestafoni

Partida campioanei Otelul va fi televizata de Sport.ro iar meciurile Stelei, Rapidului si CFR-ului vor fi transmise de DigiSport.